Loading...
Menu

Συμμετοχή του Ανατόλια στο Προσυνέδριο Πληροφορικής

 

Συμμετοχή του Ανατόλια στο Προσυνέδριο Πληροφορικής

Με τη συμμετοχή 1.100 μαθητών της Ε΄ και της Στ΄ τάξης της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και όλων των τάξεων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης πραγματοποιήθηκε τον Μάρτιο το 5ο Προσυνέδριο Πληροφορικής Ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Στο Προσυνέδριο Πληροφορικής συμμετείχαν δύο ομάδες μαθητών του Κολλεγίου  Ανατόλια. Οι μαθητές της Α^27 Γυμνασίου Αφροδίτη Μιχαλάκη, Γιάννης Μακρίδης, Γιάννη Γκορτσίλας και Ευδοκία Κεφαλίδου παρουσίασαν την εργασία «Η Μάθηση μέσω της Συγγραφής Υπερμεσικών Εργασιών». Οι μαθητές παρουσίασαν αντιπροσωπευτικές εργασίες διαθεματικού χαρακτήρα, μεταξύ του μαθήματος των Αγγλικών και της Πληροφορικής. Οι εργασίες είχαν ως στόχο να προβάλουν μέσω ιστοσελίδων που κατασκεύασαν οι ίδιοι οι μαθητές, τα λογοτεχνικά βιβλία που διάβασαν κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς με τη μορφή ενός book report.

Οι μαθήτριες της Β^27 Γυμνασίου Σοφία Μητρoύση, Κωνσταντίνα Πανταζή, Αγνή Παπαδημητρίου, Μαρία Ηλιάνα Παπανικολάου, Άρτεμις Σαρτζετάκη και Ευαγγελία Στάθη παρουσίασαν την εργασία τους που εκπόνησαν στο μάθημα της Πληροφορικής με θέμα: «Η Μάθηση μέσω της Δημιουργίας Εκπαιδευτικών Ταινιών». Οι ταινίες των μαθητριών είχαν ως στόχο την ευαισθητοποίηση των εφήβων για τους κινδύνους του διαδικτύου και την ενημέρωσή τους για τις πρακτικές ασφαλούς χρήσης του.

Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί ήταν: Eλένη Ζήκα, Χάιδω Σαμαρά, Σίσσυ Κυριακίδου, Ελένη Χονδρόπουλος, Κώστας Καπελώνης, Katie Koliais, Ιωάννα Λύμπου

 
 

Share

 

Τζον Κέννεντυ 60
Πυλαία, Τ.Κ. 55535
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλ. +30 2310 398200
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακαδημαϊκές συνεργασίες
international_ib cern masthead
Πιστοποιήσεις
masthead